MUSKİ'den Kritik Uyarı!

Dünya genelinde ve Türkiye'de etkisini gösteren iklim değişikliği nedeniyle kavurucu sıcaklığın etkisi altındaki Muğla'da Klima kullanımında, tarımsal sulamada zirve değerlerin görülmesinin ardından MUSKİ'den 'yoğun kulanım uyarısı' geldi.

  • 958
MUSKİ'den Kritik Uyarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya genelinde ve Türkiye'de etkisini gösteren iklim değişikliği nedeniyle kavurucu sıcaklığın etkisi altındaki Muğla’da Klima kullanımında, tarımsal sulamada zirve değerlerin görülmesinin ardından MUSKİ’den ‘yoğun kulanım uyarısı’ geldi.


Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’den yapılan açıklama da depo seviyesi düşüklüğü ve yoğun su tüketimi nedeniyle Muğla'da bazı mahallelerde su kesintisi ve basın sorunu yaşanabileceği belirtildi. 


MUSKİ’nin vatandaşların telefonlarına SMS ile gönderdiği uyarı da şu ifadeler yer aldı; “Yoğun kullanıma bağlı olarak içme suyu depo seviyesinde düşüş yaşanmaktadır. Bölgenizde basınç sorunu ve su kesintisi yaşanabilir.”


Muğla’nın bir çok ilçesinde yaşanan su kesintilerinin ardından vatandaşlar MUSKİ’yi adeta şikayet yağmuruna tuttu. Su kesintileri ile yaşadıkları zorlukları sosyal medya hesaplarından paylaşan vatandaşlar yetkililere sitem etti. 
 

Bakmadan Geçme