Muhtar İlker Can 'Yaşlı ve hastalarımız üst katlarda oy kullandı'

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tur için sandık başına gitti.

  • 784

Sabah saat 8.00’da başlayan oy kullanma işlemleri 17.00’a kadar devam edecek. Fethiye’de Silkar Günlükbaşı İlkokulu’nda Foça Mahalle Muhtarı İlker Can mahalle sakinlerinin karşılaşabilecekleri sorunlara çözüm için okulda hazır bulunduklarını belirtti. 

Sağlık sorunları olan seçmenlere yardımcı olduklarını belirten Muhtar İlker Can, yaşlı ve sağlık sorunu olan vatandaşların zemin katta oy kullanması gerektiğini vurguladı. 

Gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan İlker Can; "Muhtarlarımızın en önemli görevi seçmenlere kâğıtları ulaştırmaktı. Vatandaşımıza hizmet için görevdeyiz, mahalle sakinlerimizin sandıklarını ve kaçıncı katta oy kullanacakları konusunda yardımcı olduk. Sağlık sorunları olanlara da yardımcı olmaya çalıştık. Seçimlerin bundan sonra zemin katta olması gerektiğini düşünüyorum. Seçim şartlarının en zoru da yaşlı ve hastalarımızın üst katlarda oy kullanmasıydı. Bundan sonraki seçimlerin zemin katta olmasını bekleriz. Katılımlar saat 13.00 itibariyle %70'i buldu. İnşallah son ana kadar %99'u buluruz." İfadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme