Muhammet Kökten, 'Tuzla Mahallesi Fethiye'nin İncisi Olacak'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Mahalle toplantıları kapsamında Tuzla mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

  • 484

"Ben şimdiye kadar kimseye çamur atmadım. Şimden sonrada atmayacağım. Ben her gittiğim yerde Fethiye için yapacak olduğum hizmetleri anlatıyorum" diyen Başkan Adayı Köten "Yapacak olduğumuz hizmetler ile Tuzla Mahllesini Fethiye'nin incisi yapacağım"dedi.

Katılımın yoğun olduğu halk buluşmasına Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı ve eski ilçe başkanı Turgay Öztürk, Belediye Meclis Üyasi Adayları, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Adülkadir Tekin, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke ve çok sayıda partili katıldı. 

Tuzla Mahallesi halk buluşmasında konuşan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten " Ben  ekibim ile birlikte önümüzdek beş yıl içinde canla başla çalışacağız. Sizlere hizmetkar olmak için geliyoruz. Tuzla Mahallesi sizlerinde bildiği gibi merkezin en büyük mahallelerinden bir tanesidir.  AFAD ve tüm STK'larımız ile birlikte olası bir  deprem ile ilgili çalışma içinde olacağız.  Mahalle muhatralarımız ile bilikte olası falkette tüm halkımıızn yanında olmak için bunun planlamasını yapacağız. Fethiye 1957 debreminni yaşadı tedbirimizi alacağız. Bende Tuzla mahallesinde yaşıyorum. Tuzla mahallesi Fethiye'de denize en yakın olan bir mahalle ancak bu kaldırımları mahallemize yakıştıramıyorum. Biz göreve geldiğimiz de Tuzla Mahallemizi Fethiye'nin incisi yapacağız"diye konuştu. 

"Çöpler zamanında alınmıyor. Mahallemizde her yer çöp "diyen vatandaşlara, Kökten "Bu sorunlar 1 Nisan tarihinden olmayacak" diye cevapladı. Konuşmasına devam eden Başkan Adayı Muhammet Kökten "Bu günlerde belediye personelimizin üstüne çok gidiliyor. Biz evine ekmek götüren kimse ile uğraşmayız. Önceki dönem AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan tarafından başlatılan ve Yakup Vekilimiz tarafından takip edilen Anjiyo Merkezi Fethiye devlet Hastanemizde hizmete girdi. Geçtiğimiz günlerde gelen Spor Bakanımız Fethiye'ye geldiğinde 15 tane halı sahanın sözünü aldım. Göreve geldiğimizde 15 tane halı saha yaparak gençlerin hizmetine sunacağız.  Yapacak olduğumuz katlı otoparklar ile trafik sorununu kökten çözeceğiz. Yapacak olduğumuz yeni belediye hizmet binası ile şehir içi trafiğini rahatlatacağız. Bakanlarımızdan hem belediye hizmet binası hemde hükümet konağı için söz aldım.  Sanayinin durumunu görüyoruz. Son bir ayda bir çok ailemizin evine ateş düştü, çevre yolunda meydana gelen trafik kazalarında. Çevre yolunda kavşaklara battı çıktı yapacağız.  Körfezde 6 milyon metre küp balçık var.  Yaptığımız proje çalışması ile körfezden alınan balçık tarım gübresi olarak kullanılacak. Yani balçık körfezden alınarak açık denize götürlemeyecek. Böyle yapılırsa bir yer temizlenir, siğer yer  kirletilmiş oluyor. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'den il sözünü aldım. Artık biz Muğla'dan yönetilmek istemiyoruz.  Fethiye İl olunca su faturalarımız bu kadar yüksek olmayacak. Ben şimdiye kadar kimseye çamur atmadım. Şimden sonrada atmayacağım. Ben her gittiğim yerde Fethiye için yapacak olduğum hizmetleri anlatıyorum"diye konuştu. 

OTGÖZ "ELİMİZE GELEN FIRSATI DEĞERLENDİRELİM"
Tuzla Mahallesi Halk buluşmasına katılan Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz " 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Ben Fethiye'de Muhammet Başkan ile seçimi kazancağımıza inanıyorum. Fethiye'yi  artık iktidar ile buluşturalım. Fethiye'nin sorunları belediyenin imkanları ile çözülmez. Elimize gelen bu fırsatı değerlendirelim. Muhammet Kökten Fethiye için ateşten gömlek giyecek. Muğla Büyükşehir Belediyesini de kazandığımızda bu memlekette yapılmadık iş kalmayacak. Ben siz den güçlü bir destek istiyoum"diye konuştu.

Bakmadan Geçme