MUĞLASPOR KIŞ FUTBOL OKULU EĞİTİM İÇİN HAZIR

Muğlaspor Yaz Futbol Okulu, geçtiğimiz günlerde yapılan mezuniyet töreniyle sona ermişti. Yüksek bir katılımla, yaz boyunca süren futbol okulunun tamamlanmasının ardından kış futbol okulunun planlamaları da çok geçmeden başladı.

  • 506
MUĞLASPOR KIŞ FUTBOL OKULU EĞİTİM İÇİN HAZIR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğlaspor Kış Futbol Okulu'nun 2022-2023 eğitim dönemi 17 Eylül itibariyle başlayacak. Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan futbol okulunun kayıtlarının devam ettiği açıklandı. Muğlaspor Futbol Okulları Sorumlu Antrenörü Sezai Aksoy ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden iki genç antrenör Gökay Çelep ile Kerem Büyükdaş'ın yönetiminde gerçekleştirilecek eğitimler haftada iki gün yapılacak.

Muğlaspor Futbol Okulu Sorumlu Antrenörü Sezai Aksoy, çocukların derslerini ihmal etmeyecek şekilde haftada iki gün eğitim verileceğini belirtti. Aksoy yaptığı açıklamada; ''Çocuklarımıza saygılı, dürüst, vicdanlı, takım olma ve  yeme-uyku düzeni bilinci kazandıracağız. ''Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur'' atasözünün manasını anlatarak, derslerini de ihmal etmemelerini öğreteceğiz'' dedi.

Muğlaspor'un altyapılarına lisanslı sporcu kazandırmak istediklerini belirten antrenör Aksoy; ''Tabi ana felsefemiz olarak Muğlaspor'umuza potansiyeli, yeteneği, algısı olan sporcularımızı bulup, onları futbolda da geliştirip Muğlaspor'umuzun lisanslı bir futbolcusu olmasını sağlayacağız. Çocuklarımızı Türk futboluna kazandırmakta en önemli hedeflerimizden biri  olacaktır. Şimdi ilk yapmamız gereken, grupları tekrar oluşturup kış spor okulu planlamasını yapmak'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme