- Haberler
- Spor
- Muğlaspor ilk yönetim kurulu toplantısını Marmaris'te yaptı: 'Hedef önce birlik, sonra 1.lig'
Muğlaspor ilk yönetim kurulu toplantısını Marmaris'te yaptı: 'Hedef önce birlik, sonra 1.lig'
Muğlaspor Yönetim Kurulu Başkanı Menaf Kıyanç ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Marmaris ilçesindeki ziyaretlerinin ardından Marmaris'te Muğlaspor Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

“Bu birliktelik siyaset üstü”
Toplantıya katılan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı ve aynı zamanda Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyesi olan Bülent Karakuş, Muğlaspor'un birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu belirterek, "Bu beraberlik, Muğla'daki STK'lar ve iş insanlarının desteğiyle Muğlaspor'u daha üst seviyelere taşıyacak. Spordaki bu dayanışma, tüm alanlara örnek olacak. MUTSO olarak desteğimizi esirgemeyeceğiz. Bizimki siyaset üstü bir birliktelik, Muğla'nın birlikteliği" dedi.
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyesi Koray Özcan da, "Hepimizin tek amacı Muğla sevdası. Aynı amaçla yola çıktık. Spor samimi ve sürdürülebilir olmalı ama en önemlisi sevdalı olmalı. Herkes kendi gücü oranında bu ortak hedefe katkı sunuyor. Bizi bu birliktelik çatısı altında buluşturan Ahmet Aras'a da teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Aras: “Muğlaspor'un başarısı tüm Muğla'nın başarısıdır”
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Muğlaspor'un başarılarının kendisini gururlandırdığını belirterek, sporun özellikle çocuklar için bağımlılıkla mücadelede çok önemli bir araç olduğunu vurgulayıp, "Muğlaspor'un başarısı, diğer tüm kulüplerin başarısıdır. Centilmenliği her kulübe göstereceğiz" dedi.
Toplantıya katılan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de Marmarisspor'dan üç oyuncunun Muğlaspor'a transfer olduğunu hatırlatarak, "Muğlaspor'un bir araya gelişi, ortak bir ses olması bizleri mutlu ediyor. Amacımız, deniz ve doğa sporları başta olmak üzere bisiklet, kano, kürek gibi branşlarda gelişmek ve Marmaris'i bir sporkent haline getirmek" dedi.
Ahmet Aras ise Marmaris'in İçmeler Mahallesi'nde uzun yıllar atıl kalan bir tesisin yenilenerek kano ve kürek merkezi haline getirileceğini, bu merkezdeki tüm eğitimlerin çocuklara uzman eğitmenler eşliğinde ve tamamen ücretsiz olarak sunulacağını açıkladı. Merkezin çok yakında hizmete gireceğinin de müjdesini verdi
Bakmadan Geçme





