MUĞLASPOR'A KRAL GOLCÜ

Transfer çalışmalarını sürdüren 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor transfer bombasın patlattı. Daha önce Bpdrumspor Sakaryaspor, Tarsus İdmanyurdu ve İnegölspor'da şampiyonluk yaşayan gol kralı futbolcu Mümin Aysever Muğlaspor ile sözleşme imzaladı. 

  • 1120
MUĞLASPOR'A KRAL GOLCÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig ekiplerinden Muğlaspor transfer harekatına devam ediyor. Bugüne kadar eski futbolcuları Polat Ertek, Süleyman Çelik, Emirhan Kılınç ve Kaleci Barış Başkan’ı kadrosuna dahil eden yeşil beyazlı kulüp akşam saatlerinde transfer bombasını patlattı. Daha önce iki defa Bodrumspor ile, Sakaryaspor ve İnegölspor ve Tarsusu İdmanyurdu ile de birer kere şampiyonluk yaşayan tecrübeli golcü Mümin Aysever Muğlasporlu oldu. 
Futbola 2000 yılında Altay’da başlayan ve bugüne kadar Balıkesirspor, Afyonkarahisar, Bursa Merinos, Orhangazi Belediyespr, Torbalıspor, Turgutluspor İnegölspor, Aydınspor, Bodrumspor, Sakaryaspor, Bucaspor ve Tarsus İdmanyurdu takımlarında forma giyen ve defalarca gol kralı olan Aysever uzun yıllardır yakından takip ettiği Muğlaspor’un formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. 2. Ligde 100 maça,  3 ligde de 253 maça çıkan tecrübeli golcü toplam 137 gole imza attı. 
 

Bakmadan Geçme