Muğlalı genç yetenekler, Ege Bölge Finali'nde birinci oldu

Ege Bölge Finali'nde, Milas'ı temsil eden Büşra Koyuncu, Elif Gökçe Temelli ve Yelda Dural'dan oluşan ekip, bilgi yarışmasında birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Elde ettikleri başarıyla birlikte genç yetenekler, Mayıs ayında Ankara'da yapılacak olan Türkiye Finali'ne katılmaya hak kazandı.

  • 599

Manisa’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençler arası kültür ve sanat yarışmasının Ege Bölge Finali'nde, Milas’ı temsil eden Büşra Koyuncu, Elif Gökçe Temelli ve Yelda Dural’dan oluşan ekip, bilgi yarışmasında birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Elde ettikleri başarıyla birlikte genç yetenekler, Mayıs ayında Ankara’da yapılacak olan Türkiye Finali'ne katılmaya hak kazandı.

Yarışmanın ardından düzenlenen ödül töreninde, Gençlik Spor İl Müdürü tarafından başarılı öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın imzaladığı katılım belgeleri de gençlere takdim edildi.

Milas’ı başarıyla temsil eden ve Ege Bölge Finali'nde birincilik elde eden Büşra Koyuncu, Elif Gökçe Temelli ve Yelda Dural gösterdikleri üstün performans ve bilgi birikimiyle de tüm dikkatleri üzerlerine çekti. Türkiye finaline hazırlanan genç yetenekler, başarılarıyla hem kendi gelecekleri adına önemli bir adım atmış oldu hem de Milas’ın gurur kaynağı haline geldi. Gençler, Ankara’da yapılacak olan Türkiye Finali'nde de başarılı olmaları durumunda, ulusal düzeyde kültür ve sanat alanında kendilerini kanıtlama fırsatı bulacaklar.

Muğlalı genç yetenekler, Ege Bölge Finali'nde birinci oldu

Bakmadan Geçme