Muğla Valisi Tavlı Fethiye ziyaretlerini tamamladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Fethiye'ye yaptığı iade-i ziyaretleri tamamladı. Salı günü geldiği Fethiye'de bir dizi ziyaret gerçekleştiren ve incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı, Fethiye'ye ikinci ziyareti ile programını tamamladı.

  • 527
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Muğla Valisi Tavlı Fethiye ziyaretlerini tamamladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAŞSAVCI KURTÇA EKER'İ ZİYARET ETTİ
Muğla Valisi Orhan Tavlı ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Fethiye’de ilk olarak, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker’i ziyaret etti. Vali Orhan Tavlı’yı Fethiye Adliye Binası önünde Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Başsavcı Kurtça Eker karşıladı. Vali Orhan Tavlı daha sonra Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker’in makamına geçti. Başsavcı Kurtça Eker, Fethiye Adliye binası ve çalışmalar hakkında Vali Tavlı’ya bilgiler aktardığı öğrenildi. 

ADALET KOMİSYONU BAŞKANI UNGAN’A ZİYARET 
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Fethiye ziyaretinde Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Ungan’ı makamında ziyaret etti. Beraberinde Kaymakam Eyüp Fırat, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker ile Birlikte Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Ungan’ı ziyaret eden Vali Orhan Tavlı burada Ungan ile bir süre görüştü.

DEVLET HASTANESİ'NDE KARŞILANDI 
Ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere Fethiye’ye gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı, Fethiye Devlet Hastanesi'ne geçerek, Başhekim Yavuz Okulu’dan bilgiler aldı. Hastane Başhekimlik binası önünde Başhekim Yavuz Okulu ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Vali Orhan Tavlı, Başhekimlik makamında Başhekim Yavuz Okulu’dan hastanene hakkında bilgiler aldı. Tavlı’nın özellikle pandemi çalışmaları hakkında genel bilgi aldığı da öğrenildi.
Muğla Valisi Orhan Tavlı Fethiye ziyaretlerine Fethiyespor'u da ziyaret ederek devam etti. 

GENÇLİK MERKEZİ’NDE İNCELEME 
Vali Orhan Tavlı, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne uğrayıp; burada tadilatı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Beraberinde Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Alim Karaca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile birlikte merkezin son durumunu yerinde gördü. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Gençlik Merkezi ve spor salonu hakkında bilgiler aktardı. 

MESLEK ODALARINI ZİYARET ETTİ 
Muğla Valisi Orhan Tavlı iade-i ziyaret kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’e ziyarette bulundu. Beraberinde Kaymakam Eyüp Fırat ile birlikte Soydemir’i ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, odanın çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Soydemir pandemi döneminde esnafların sıkıntı yaşadığını ifade etti. 

Vali Orhan Tavlı daha sonra Kaymakam Eyüp Fırat ile birlikte Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’na geçti. Başkan Şaban Taşar tarafından karşılanan Vali Orhan Tavlı’ya odanın çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldığı öğrenildi. 

Fethiye Gazeteciler Derneği’ne de geçen Vali Tavlı, Başkan Osman Baykuş’tan derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.  

Bakmadan Geçme