• Haberler
  • Asayiş
  • Muğla Merkezli Sakaraltı Sakarüstü Operasyonu: 2 Tutuklama

Muğla Merkezli Sakaraltı Sakarüstü Operasyonu: 2 Tutuklama

Muğla'da sahte sosyal medya hesaplarına yönelik soruşturmada C.D. ve K.K. tutuklandı, S.Ö. hakkında adli kontrol kararı verildi.

Muğla Merkezli Sakaraltı Sakarüstü Operasyonu: 2 Tutuklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’da sahte sosyal medya hesaplarına yönelik soruşturmada C.D. ve K.K. tutuklandı, S.Ö. hakkında adli kontrol kararı verildi.

Muğla merkezli yürütülen soruşturma kapsamında, sahte sosyal medya hesapları üzerinden hakaret, tehdit, şantaj ve dezenformasyon yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma çerçevesinde, Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından Muğla Adliyesine götürüldü. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece hakim karşısına çıkarıldı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden C.D., K.K. ve S.Ö., Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Diğer şüpheliler P.B., S.C.S., S.K., H.D., İ.B. ve F.O. hakkında ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmaları talep edildi.
Mahkemece yapılan değerlendirme sonucu, C.D. ve K.K. nin tutuklanmasına karar verildi. S.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!