Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde Atama Olacak mı? 

1 Kasım 2019'dan bu yana Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini sürdüren Barış Saylak, görevinden 31 Mart 2024 seçimlerinde Milas Belediye Başkan Aday adaylığını açıklamak üzere 22 Kasım'da istifa etti.

  • 1897
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde Atama Olacak mı? 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Barış Saylak’ın istifasının ardından Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atama gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu oldu. 

2010 yılından bu yana İl müdür yardımcılığı görevini sürdüren Muhammet Sevinç’in vekaleten İl Müdürlüğü görevine getirildiği öğrenildi. 

Muhammet Sevinç Kimdir? 
1979 yılında Denizli ili Buldan ilçesi Yenicekent’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Nazilli’de yaptı. Liseyi İstanbul Selimiye Veteriner Sağlık Meslek Lisesinde okudu. İlk görevini 1999 yılında K.Maraş Tarım İl Müdürlüğünde Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak başladı. 2004 yılında Aydın’a atandı. Aynı zamanda 2008 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni bölümünden mezun oldu. 2009 yılında askerlik görevinden sonra Eylül 2010 tarihinde Muğla Tarım İl Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Muhammet Sevinç evli ve iki çocuk babasıdır.
 

Bakmadan Geçme