Muğla Hokey Ligi şampiyonu Bodrum Gündoğanspor
Muğla'da 10-27 Eylül 2025 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonu'nda düzenlenen U14 Kızlar Muğla Hokey Ligi müsabakaları, nefes kesen finalin ardından sona ererken Bodrum Gündoğan Spor Kulübü şampiyon oldu.

“Bodrum'dan bir ilk: Ulusal liglere hazırlık”
Bodrum Gündoğan Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Serkan Şen, şampiyonluğun ardından bir açıklama yaptı. Şen, "Bodrum'dan bir takımın ilk defa Muğla Hokey Ligi'nde şampiyon olması gurur verici. Lig, sporcularımızın performansını sürekli takip etmemizi sağlıyor ve en önemlisi, onları ulusal liglere hazırlıyor" dedi.
Şen ayrıca, Muğla Hokey Ligi projesine sağladıkları önemli destekten dolayı Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkürlerini iletti.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme

Muğla'da 77 otel ve tesis denetlendi, eksiklikleri bulunan 44'ü kapatıldı

Marmaris’e sonbaharın ilk yağmuru düştü

Balık sezonu Fethiye’de bereketli başladı

Muğla’da Gazze için Sumud Filosu'na destek mitingi

Habere giderken haber oldular

Fethiye’de aktardan sonbaharda hastalıklardan korunma önerileri