Muğla genelindeki altyapı çalışmaları MUSKİ'de değerlendirildi
Muğla Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nü (MUSKİ) ziyaret ederek, il genelinde yürütülen ve planlanan altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.
MUSKİ Genel Müdürü Yılmaz Şengül, Genel Müdür Yardımcısı Nuri Kali ve daire müdürlerinin katıldığı ziyarette; Muğla genelinde son 1,5 yılda yapılan yatırımlar ile önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı. Ziyarette Muğla ve ilçelerinde su, kanalizasyon ve altyapı sorunlarının yıllardır kronikleştiği bölgeler üzerinden değerlendirme yapıldı.
Toplantıda, ana isale hatları, içme suyu temini, atıksu arıtma tesisleri ve planlanan altyapı projelerine ilişkin teknik bilgiler paylaşıldı. Bodrum’da sık sık arızalara neden olan ana hatlar, Ekinanbarı içme suyu projesi, Turgutreis deniz suyu arıtma tesisi, Ortakent Yahşi Atıksu Arıtma Tesisi ve yarımada genelinde planlanan altyapı çalışmaları gündeme geldi.
Bakmadan Geçme