- Haberler
- Güncel
- Muğla Emniyet Müdürü Karadeniz basın mensuplarıyla buluştu: 'Hedefimiz daha hızlı ve etkin hizmet'
Muğla Emniyet Müdürü Karadeniz basın mensuplarıyla buluştu: 'Hedefimiz daha hızlı ve etkin hizmet'
Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Karadeniz, göreve başlamasının ardından kentteki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda biraraya geldi. İl Emniyet Müdürü Karadeniz, Muğla'da yapılacak hizmetlerin işbirliği ile yürütüleceğini belirterek, 'Basının desteği bizim için çok önemli' dedi.
Geçtiğimiz hafta ilçe amirleriyle ilk toplantıyı Marmaris’te gerçekleştirdiklerini söyleyen Karadeniz; Fethiye’de de benzer bir toplantı planladıklarını kaydederek, “Bu toplantılar sayesinde personel birbirini tanıyacak, başarılı uygulamaları paylaşacağız. Böylece güvenlik hizmetlerinde daha etkin sonuçlar elde edeceğiz” şeklinde konuştu.
Meslek hayatı boyunca Silahlı Kuvvetler ve Jandarma ile yakın çalışma yürüttüğünü aktaran Emniyet Müdürü Karadeniz, “Paşamız da yeni geldi, daha önce Ankara’da da birlikte çalışmıştık. Muğla’da da iki kurum olarak tam bir uyum içinde olacağız. Sayın Valimizin önderliğinde, sizlerin de desteğiyle Muğla’da çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
-
muğla emniyet müdürü
-
süleyman karadeniz
-
muğla güvenlik çalışmaları
-
gprs takip sistemi
-
basın buluşması
Bakmadan Geçme