Muğla EAH'ta 23 Nisan Kutlaması

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları Doç. Dr. Yaşar Topal, Dr. Öğretim Üyesi Hatice Topal ve klinik hemşirelerinin de katılımı ile Çocuk Servisi, Çocuk Cerrahisi Servisi ve Çocuk Acil servisi bayraklar ve balonlarla süslenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.

  • 187

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ‘1 Çocuk 1 Dilek Muğla’ gönüllü öğrenci grubu tarafından hastane giriş arenasında erken 23 Nisan kutlama programı için stant kuruldu. Stantta yüz boyama, resim boyaması, kutu oyunları, oyun hamuru ve yapbozlarla kostüm giyen genç gönüllülerimizle beraber oynayarak eğlendiler.
Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan ile gönüllülerden oluşan tıbbiyeli öğrenciler ile birlikte; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi ile Çocuk Cerrahisi Servisinde yatarak tedavi gören çocuk hastaları ve ailelerini ziyaret ederek moral verdiler. Yapılan ziyarette 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.
Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Hastanemizde gerçekleştirilen etkinliğin düzenlenmesinde,1 Çocuk 1 Dilek Muğla grubuna, servislerimizin süslemesinde, çocuklarımıza yapılan ikramlıklara olan desteği için gönüllülerimize ve süreçte emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme