Muğla'da sokak hayvanları ve yaban domuzlarına karşı önlemler artırılacak
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla ve ilçelerinde sokak hayvanları ve turizm merkezlerinde son dönemlerde sıkça görülmeye başlayan yaban domuzlarına karşı tedbirlerin artırılacağını söyledi. Vali Akbıyık, Valilik 75. Yıl Toplantı Salonu'nda düzenlenen güvenlik toplantısında, 4 aylık asayiş raporlarını paylaştı.

Muğla'da huzur, güven ve asayiş ortamının korunması için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Akbıyık, çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.
Trafik güvenliğinin öncelikli konular arasında olduğunu vurgulayan Akbıyık, 2025 yılının ilk 4 ayında 846 bin 571 aracın denetlendiğini, 130 bin 362 araca para cezası uygulandığını, 13 bin 442 aracın trafikten men edildiğini ve 2 bin 497 sürücünün ehliyetine el konulduğunu kaydetti.
Kentin her köşesinde "zehir tacirlerine" göz açtırmadıklarını vurgulayan Akbıyık, düzenlenen 186 operasyonda 178 kişinin tutuklandığını, 67 kişinin adli kontrolle serbest bırakıldığını ve çok miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi.
Bakmadan Geçme





