• Haberler
  • Güncel
  • Muğla'da Okullara 720 Kişilik Temizlik Personeli Kontenjanı Ayrıldı

Muğla'da Okullara 720 Kişilik Temizlik Personeli Kontenjanı Ayrıldı

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ve Yakup Otgöz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve İŞKUR Genel Müdürü Samet Güneş ile yaptıkları görüşme sonucunda, Muğla genelinde 720 kişilik işgücü uyum projesi kontenjanı ayrılacağını duyurdular.

Muğla'da Okullara 720 Kişilik Temizlik Personeli Kontenjanı Ayrıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekilleri, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında Muğla’nın tüm ilçelerinde okul ve kurumlarda temizlik personeli ihtiyacının karşılanması amacıyla yürütülen görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirtti.


Yapılan yazılı açıklamada,

“Muğla genelinde okul ve kurumlarımızda temizlik personeli ihtiyacının karşılanması amacıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Işıkhan ve İŞKUR Genel Müdürümüzle bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmemiz sonucunda işgücü uyum programı kapsamında toplam 720 kişilik bir kontenjanın ayrılmasını bekliyoruz. Başvurular önümüzdeki günlerde İŞKUR üzerinden yapılacak. Görevlendirmeler ise Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çalışması doğrultusunda gerçekleştirilecek.”İfadelerini kullandılar.
Söz konusu projenin, hem istihdama katkı sağlaması hem de eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen standartlarını güçlendirmesi bekleniyor.
 

WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!