Muğla'da mantar toplamaya giden ve kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam sağ bulundu
Muğla'da çıntar toplamak için ormanlık alana giden 84 yaşındaki Şinasi Algılı'dan uzun süre haber alınamaması üzerine yakınlarının kayıp ihbarının ardından arama çalışması başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, 12 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarda, Çıntar toplamak için Muğla-Antalya karayolu Gülağzı mevkiindeki boş araziye aracını park ederek ormanlık alana giden Şinasi Algılı'dan saat 15.00 sularından itibaren haber alınamadığı bildirildi. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.
84 yaşındaki Algılı, aracının bulunduğu noktadan yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki Ulu Kent Sitesi yanındaki otobüs durağı yakınında sağ olarak buldu. Şinasi Algılı’nın mantar toplamak için ormanlık alana girdiği, havanın kararmasıyla birlikte yönünü kaybettiği, ancak bölgeyi tanıdığı için karayolu kenarına çıkarak yardım aradığı tahmin ediliyor.
112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk sağlık kontrolü yapılan Algılı, tedbir amacıyla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Beşiktaş’ın Kaleci Antrenörü Erol Ayçiçek Fethiye’de Esenköy Sahası’ndaydı
Fethiye’de 'Gençlik 360' Eğitim Programı 1800 Öğrenciye Ulaştı
Fethiye’de soğuk ve rüzgarlı havaya rağmen denizde zorlu yolculuk
Yalova'da şehit olan polis memurunun Düzce'deki baba ocağına acı haber ulaştı
Gönül Dostları Türk Sanat Müziği Korosu’ndan Fethiye’de konser
Muğla Büyükşehir Atletlerinden 27 Aralık Büyük Atatürk koşusunda madalya yağmuru