- Haberler
- Kültür Sanat
- Muğla'da kültür ve sanat 'Bi Dünya Dans' ile buluştu
Muğla'da kültür ve sanat 'Bi Dünya Dans' ile buluştu
Muğla Büyükşehir Belediyesi, 29 Nisan Dünya Dans Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Bi Dünya Dans' adlı gösteri izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.
Dünya Dans Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen gösteri, 29 Nisan 2025 Yıldız Kenter Sahnesinde gerçekleşti. Etkinlik, Muğla Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın canlı müzikleri eşliğinde sahnelendi.
Gösteride, farklı coğrafyaların kültürel dokusunu yansıtan halk danslarından modern yorumlara, klasik baleden çağdaş koreografilere kadar pek çok dans türü bir araya geldi. Sanatseverleri büyüleyen bu özel gece, dansın evrensel dilini Muğlalılarla buluşturdu.
-
Muğla Büyükşehir Belediyesi
-
Dünya Dans Günü
-
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi
-
Bi Dünya Dans adlı gösteri
-
Bakmadan Geçme
Muğla Hava Durumu 25 Haziran 2026: Kavurucu Sıcaklar Devam Ediyor
Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ‘Olumlu Gelişmeleri Yılın İkinci Yarısında Bekliyoruz’
Yatağan Yeni Pazar Yerine Kavuştu: İlk Tezgahlar Bugün Kuruldu
Muğla Dünya Kentleriyle Aynı Konseyde
Bodrum'da dalgıçlar deniz dibinden 250 kilogram atık çıkardı
Fethiyespor’dan FETAD’a Sert Sorular! 'Kulübün Başarısız Olmasını Mı Hedefliyorsunuz?'