Muğla'da kırmızı ışıkta bekleyen araçlara saldırı iddiası
Muğla'nın Milas ilçesinde, 19 Mayıs Bulvarı ile Labranda Bulvarı'nın bağlantı noktası olan Adliye Kavşağı'nda meydana gelen olay, sürücüler arasında paniğe yol açtı. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişiler kırmızı ışıkta bekleyen otomobillere taş atarak camlarını kırdı ve bazı araçların kaportalarına zarar verdi.
Sürücüler, saldırganların kırmızı ışıkta bekleyen araçları paniğe sürükleyerek kontrolsüz bir şekilde hareket ettirip kavşakta yeşil ışıkta ilerleyen diğer araçlarla çarpışmalarını sağlamaya çalışmış olabileceğini iddia etti. Bu tür olayların trafik kazalarına neden olabileceği ve büyük tehlikelere sebebiyet verebileceği belirtildi.
Yaşanan olay nedeniyle araçlarında hasar meydana gelen vatandaşlar, faillerin bulunması ve benzer olayların tekrarlanmaması için yetkililerden çözüm beklediklerini dile getirdi.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Fethiye’de maç başladığı gibi bitti: 0-0
Muğla Otelcilerinden TGA Yönetim Kurulu Seçimlerine Destek
Muğla Akyaka’da sağanak sonrası deniz 10 metre çekildi
Tıra arkadan çarpan araç kağıt gibi ezildi: 1 ölü, 1 yaralı
Fethiyeli İş İnsanı Yunus Önder: TGA Seçimleri Fethiye ve Muğla’nın Dünyaya Açılan Kapısıdır
Yavuz Torunoğulları: TGA Seçimleri Fethiye İçin Güçlü Bir Temsilin Kapısını Açacak