Muğla'da engeller müzikle aşılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde engelli bireylere yönelik müzik etkinlikleri ve atölye çalışmaları düzenleniyor.

  • 491

Muğla'da engeller müzikle aşılıyor

Gönüllü gençlerin enstrümanlarıyla engelli bireylere yönelik müzik dinletileri gerçekleştiriliyor. Müzik atölyesinde haftanın farklı günlerinde gönüllü gençlerle bir araya gelen engelli bireyler, zamanlarını hem öğrenerek hem de keyif alarak geçiriyorlar.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş; "Eğitimler sayesinde engelli bireylerin yaşam becerileri ve motivasyonlarının arttığı sanatsal etkinliklerle engelli bireylerimizin gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Müzik dinletileri enstrümanlarının tanıtılması ile hem eğitmenlerimiz hem de gönüllü gençlerimiz özverili bir şekilde katılım sağlıyorlar" dedi.

Muğla'da engeller müzikle aşılıyor

Gönüllü gençlerden Atilla Toprak ise "Müzik etkinlikleri ile her hafta engelli bireylerimizle bir araya geliyoruz. Şarkılarımızı türkülerimizi birlikte söylerken onların gözündeki heyecanı görmek beni çok mutlu etti. Bir arada olup bir şeyler yapabilmek benim için çok değerli bu yüzden bize bu imkanı veren gençlik ve Spor bakanlığımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Bakmadan Geçme