Muğla'da çiftçilere yeni tarımsal destek modeli anlatıldı
Muğla'da çiftçilere yeni tarımsal destek modeli anlatıldı
Muğla'nın tüm ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen 'Cuma Buluşmaları' kapsamında çiftçilere 2024-2025 üretim sezonuyla başlayan yeni Tarımsal Üretim Planlaması ve destekleme modeli tanıtıldı. Milas Kafaca'da düzenlenen etkinliğe Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak katılırken, Ortaca Güzelyurt'ta gerçekleşen buluşmada Vali Yardımcısı Murat Kahraman da üreticilerle bir araya geldi.
Üç yıllık planlama ile yürürlüğe giren model, 2024-2025 sezonuyla başlayarak 2025-2027 yıllarını kapsayacak şekilde çiftçilere uzun vadeli bir destek sağlamayı hedefliyor.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Gerçek Fethiye Gazetesi arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.