- Haberler
- Kültür Sanat
- Muğla'da çekilen 'Bak Postacı Geliyor' filmi İstanbul'da özel gösterim yaptı
Muğla'da çekilen 'Bak Postacı Geliyor' filmi İstanbul'da özel gösterim yaptı
Muğla'da çekilen ve Yüksel Aksu'nun yönettiği Bak Postacı Geliyor filmi, Ozan Akbaba ve Deniz Barut'un yer aldığı kadrosuyla İstanbul'da Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği tarafından düzenlenen özel gösterimde izleyiciyle buluştu.
Çekimleri Muğla’da gerçekleştirilen, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği ‘Bak Postacı Geliyor’ filmi, Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği tarafından düzenlenen özel gösterimle izleyiciyle buluştu.
1950’li yılların sonlarında, küçük ve sakin bir Ege kasabasında geçen film; posta memuru Osman’ın, ulaşılması güç aşkı Gülizar’a kavuşma mücadelesini konu alıyor. Anadolu’nun sıcak anlatımını ve Ege kasabalarının ruhunu beyaz perdeye taşıyan yapım, nostaljik atmosferiyle dikkat çekiyor.
-
Muğlada çekilen Bak Postacı Geliyor filmi
-
İstanbul özel gösterim
-
Ozan Akbaba
-
Deniz Barut
-
Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği
-
yönetmen Yüksel Aksu
Bakmadan Geçme
Fethiye'de '12 Adalar' tekne turu: Deniz, güneş ve mavi bir kaçış
Dalyan Kanalı ve Köyceğiz Gölü'nde teknelere atık denetimi yapıldı
Datça’da çadır ve karavanlara sıkı denetim
Fethiye'de mavinin keyfini çıkardılar: 'İş stresinden kaçmak için birebir'
Muğla’da turunçgil üretiminde biyolojik mücadele çalışmaları sürüyor
Bodrum'da evden 56 kök kenevir ve 10 kilo skunk ele geçirildi