Muğla'da 295 Kilo Zeytinyağı Dolandırıcılığı
Muğla'nın Menteşe ilçesinde kendilerini alıcı gibi tanıtan şahıslar, 'Parayı hesaba atacağız' diyerek 295 kilo zeytinyağını alarak kaçtı.
Olay, Karşıyaka Mahallesi Uzun Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ürettiği zeytinyağlarını satmak isteyen Mehmet Kaplan, telefonla kendisine ulaşan şahıslarla anlaştı.
Şüpheliler, kısa süre sonra Kaplan'ın evine geldi. Kendilerini alıcı olarak tanıtan şahıslar, 295 kilo zeytinyağını "Parayı hesaba atacağız" diyerek araca yükleyip kayıplara karıştı. Dolandırıldığını fark eder etmez karakola giden Kaplan'ın şikayeti üzerine polis ekipleri harekete geçti. Eşkalleri belirlenen şüphelilerin yakalanması ve çalınan 295 kilo zeytinyağının bulunması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Zeytinyağlarının araca yüklenip götürüldüğü anlar, Kaplan'ın komşularına ait güvenlik kamerasına da yansıdı.
Bakmadan Geçme