Muğla Büyükşehirden çocuklara karne sürprizi
Muğla Büyükşehir Belediyesi, 'Hayatımın Ustasıyım Çocuk Atölyesi' projesi kapsamında çocuklara karne hediyesi olarak kuş yuvası yapımı etkinliği düzenledi. Etkinlikte çocuklar hem el becerilerini geliştirerek kuş yuvası yaptı hem de doğaya katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadı.
Merve Elif Öztokmak, "Benim kuşum var Boncuk diye. Onun için kafes yapmak hem onun için hediye olmuş oldu, hem benim içinde bir karne hediyesi oldu" dedi.
Gül Sude Karahan, "Çok mutluyum. Böyle bir kuş yuvası yapmak benim için heyecan verici. Ayrıca boyamaktan büyük bir zevk alıyorum. Böyle bir etkinliği yapmak arkadaşlarımla daha güzel ve eğlenceli oldu. Karne hediyesi olarak bu etkinliği düzenledikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
-
muğla büyükşehir belediyesi
-
kuş yuvası etkinliği
-
karne hediyesi çocuklar
-
hayatımın ustasıyım
-
doğa ve çocuk atölyesi
Bakmadan Geçme
Bodrum'da Plaj voleybolu heyecanı devam ediyor
Fethiye’de Fındık da Yetişiyor! Karadeniz’i Aratmayan Yerli Lezzet Pazarda
Milas'ta 5 Milyon Liralık Takı İddiasında Yeni Gelişme: Gelin Gözaltında
MEB Öğretmen Önlüklerinde Standartları Belirledi
Fethiye’de Düğün Sezonu Hareketliliği Sürüyor: Sina Pırlanta’dan Çiftlere Özel Mücevher Seçenekleri
Fethiye’de Altın Haftayı 6.900 TL Bandında Kapattı: Karlık Kuyumculuk’tan Yıl Sonu İçin 8.000 TL Beklentisi