Muğla Büyükşehir'in Ponoları Kız Çocuklarının Hayalleriyle Doldu
Muğla Büyükşehir Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla anlamlı bir farkındalık etkinliği gerçekleştirdi. Kız çocuklarının hayallerine ses olan Büyükşehir Belediyesi, miniklerin düşlerini görünür kıldı.
Birleşmiş Milletler tarafından 2012 yılında ilan edilen 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü, kız çocuklarının eğitim, sağlık, güvenlik ve fırsat eşitliği haklarına dikkat çekmeyi amaçlıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi de bu kapsamda, kız çocuklarının özgürce hayal kurabildiği, kendini ifade edebildiği bir ortam oluşturdu.
Muğla Büyükşehir Belediyesi, kız çocuklarının yaşamın her alanında eşit fırsatlara sahip olması ve hayallerini gerçekleştirebilmeleri için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
-
muğla büyükşehir belediyesi
-
kız çocukları günü
-
ahmet aras
-
farkındalık etkinliği
-
eşit fırsat
-
çocukların hayalleri
Bakmadan Geçme
Muğla’da Bebek, Çocuk ve Genç Akademileri ilgi görüyor
Fethiye Otizm Derneği’nden Turgutlu’daki Şiddet Olayına Tepki
Bakıcı olarak evine gittiği yaşlı adamın cebinde 8 bin lira bulunan montu çaldı
Fethiye’de kadınlar şiddete karşı birlikte
Fethiye’de kadına şiddete karşı güçlü dayanışma: Kent Konseyi’nden anlamlı etkinlik
‘Allah'ım sana geliyorum’ dedi, belediye otobüsüne çarptı