Muğla Büyükşehir'in Kırsaldaki Yol Yatırımları Yüzleri Güldürüyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yatağan ilçesine bağlı Dipsiz ve Taşkesik mahallelerini birbirine bağlayan yolda başlattığı yenileme çalışmalarıyla ulaşım güvenliğini arttırıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Şahin Cicili: “Memleketimize Yapılan Her Hizmet Bizi Mutlu Ediyor”
muz çok kötü durumdaydı. Şimdi yenilendiği için bölge halkı olarak çok sevinçliyiz. Memleketimize yapılan her hizmet bizi mutlu ediyor. Ahmet Başkanımızı çok seviyoruz. Bize yolumuzun yenilenmesi için söz vermişti ve sözünü tuttu” dedi.
Suat Yıldız: “Yolumuz Tamamlanınca Rahat Bir Ulaşıma Kavuşacağız”
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın kırsala çok önem verdiğini vurgulayan Suat Yıldız, “Dipsiz ve Taşkesik mahallelerini birbirine bağlayan yol iyi durumda değildi. Yolumuzun yenilenmesi için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduk. Başkanımızda talebimizi hemen karşıladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolumuzu yenilemeye başladı. Yolumuz tamamlanınca rahat bir ulaşıma kavuşacağız. Ahmet Başkanımız kırsala çok önem veriyor, kendisine çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.
İpek Dela Aydın: “Kısa Sürede Yolumuzu Vatandaşlarımızın Kullanımıma Açacağız”
Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda görevli İnşaat Mühendisi İpek Dela Aydın, “Bin 300 metrelik Dipsiz mevkiinden Taşkesik’e ulaşımı sağlayan yolda Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım çalışmalarına başladık. Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını vatandaşlarımızı mağdur etmeden kesintisiz, güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlayabilmek adına tüm altyapı kurumlarıyla koordineli olarak yürütüyor. Sathi kaplama çalışmalarımızın tamamlanmasıyla kısa sürede yolumuzu vatandaşlarımızın kullanımıma açacağız. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ın kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşıma erişebilmeleri adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.
Başkan Aras: “Yol Yatırımlarımızla Sadece Ulaşımı Değil, Hayatı Kolaylaştırıyoruz”
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Muğla’mızın her köşesinde, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimizin ulaşım güvenliğini sağlamak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Yaptığımız yol çalışmaları yalnızca bir güzergâhı iyileştirmekle kalmıyor; aynı zamanda vatandaşlarımızın günlük yaşamını, güvenliğini ve sosyal bağlarını da güçlendiriyor. Yol yatırımlarımızı ilçe ayrımı yapmadan, eşit hizmet anlayışıyla tüm bölgelerimize ulaştırıyoruz.” dedi.
Bakmadan Geçme





