Muğla Büyükşehir Halka Sordu: Sandıktan 'Düğün' Çıktı
Muğla Büyükşehir Halka Sordu: Sandıktan 'Düğün' Çıktı
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesindeki Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu'nda düğün yapılıp yapılmaması konusunu halka sordu. 2 gün boyunca yapılan referandumda bin 84 kişi oy kullandı ve 990 oy ile tesisin düğün organizasyonları için kullanılmasına 'evet' denildi.
Gülfer Etyemez: “Bu İmkanı Bize Sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a Teşekkür Ederiz”
Düğerek Mahalle Muhtarı Gülfer Etyemez, “2 gün boyunca mahallemizde gerçekleştirilen referandum sonuçları belli oldu. Mahalle sakinlerimizin oyları ile tesislerimizde düğün yapılabilmesi kararı alındı. Bizim önerimizi dinleyerek hayata geçiren bu imkanı bize sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a teşekkür ederiz. Referanduma katılan halkımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Gerçek Fethiye Gazetesi arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.