Muğla Büyükşehir'den Kuraklık ve İklim Krizine Çözüm Odaklı Çalıştay
Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğünün, peyzaj çalışmalarının susuz şekilde yapılabilmesi için düzenlediği 'İklim Değişikliğine Uyumda Uluslararası Susuz Peyzaj' çalıştayı başladı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi içme suyu kaynaklarının azalması nedeniyle suyun tasarruflu ve verimli kullanması adına önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor.
Peyzaj çalışmalarının susuz şekilde yapılabilmesi için alanında uzman isimlerinde katılımıyla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “İklim Değişikliğine Uyumda Uluslararası Susuz Peyzaj” çalıştayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın konuşması ile başladı.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aras: 'Gençlerden Gelen Her Fikri Desteklemeye Hazırız'
Milas'ta zincirleme kaza, Tofaş araç teneke kutu gibi ezildi
Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Başkanı Harun Sağır: ‘10 yılda ektiğimiz meyveleri toplama zamanı geldi’
Datça'da HPV farkındalığı semineri yapıldı
Eşini kızgın yağ ile yakarak öldüren kadına 24 yıla kadar hapis talebi
Husumetlisine kurşun yağdırıp kaçmıştı: O şüpheli polisten kaçamadı