Muğla Büyükşehir Belediyesi Continental Bisiklet Takımı Sezona Hızlı Girdi
Muğla Büyükşehir Belediyesi Continental Bisiklet Takımı, 2026 sezonuna hem uluslararası, hem de ulusal arenada dikkat çeken sonuçlarla başladı. Sezonun ilk iki önemli organizasyonunda ortaya koyulan performans, takımın yeni sezona güçlü bir hazırlık süreciyle girdiğini gösterdi.
Başkan Ahmet ARAS: “Sporun ve Sporcunun Yanındayız”
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise takımın sezon başlangıcına ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi:
“Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu desteklemeyi bir sosyal sorumluluk ve kent vizyonu olarak görüyoruz. Continental Bisiklet Takımımızın kısa sürede ulusal ve uluslararası pistlerde dikkat çeken sonuçlar elde etmesi bizleri gururlandırdı. Sporcularımızın azmi, teknik ekibimizin özverili çalışması ve planlı hazırlık süreci bu başarının temelini oluşturuyor.
Muğlamızı sporla anılan, gençlere ilham veren ve uluslararası platformlarda adından söz ettiren bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Takımımızın Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışı başta olmak üzere katılacağı tüm organizasyonlarda Muğlamızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Emek veren gayret gösteren tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve teknik ekibimize başarı kolaylıklar diliyorum” dedi.
Bakmadan Geçme