Muğla boks şampiyonası yapıldı

Alt minik erkekler, üst minik erkekler ve kızların katıldığı Muğla Boks Şampiyonası 10 Haziran Cumartesi günü Muğla Menteşe Atatürk Stadyumu boks salonunda gerçekleşti.

  • 647
Muğla boks şampiyonası yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla alt minikler erkekler, üst minikler erkekler, kızlar kategorisinde gerçekleşen boks şampiyonasına 42 sporcu katıldı. Müsabaka öncesi sporcuların tartıları, kura ve eşleşmeler yapılarak antrenörler ve hakemler toplantısı yapıldı. Şampiyona çok renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalarda Türkiye Şampiyonası’nda Muğla ilini temsil etmek için sporcular kıyasıya yarıştılar. Müsabakaları bölge hakemi Başar Kaygusuz ile Ecenaz Çalık yönettiler. Müsabakalara Bodrum antrenörlerinden Ömer Dinçel, Muğla antrenörlerinden Caner Sayak, Fethiye antrenörlerinden Songül Arslan Ayten, Sami Sunay ve Sezer Olpak, Marmaris antrenörlerinden Volkan Koç ve Milas antrenörlerinden Gökhan Konuk katıldılar. 


Muğla Boks il temsilcisi Evren Arslan katılan sporculara, antrenörlere, hakemlere, izlemeye gelen misafirlere teşekkür etti ve her geçen gün spor yaparak büyüyoruz diyerek devam etti.
Arslan sözlerine devam ederek: “Alt minikler erkekler, üst minikler erkekler, kızlar kategorisinde dereceye giren sporcularımız Muğla’mızı Türkiye şampiyonasında temsil edecekler. Aynı zaman da Muğla boksumuzun alt yapısı çok önemli kendilerini tebrik ederim ve Türkiye şampiyonasında başarılar dilerim” dedi.
Müsabakaların sonunda başarılı olan sporcular madalyalarını aldılar.
 

Bakmadan Geçme