MÜDÜR DADAŞOĞLU'NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, yüzde 40 engelli Alperen Şeyda'ya doğum günü hediyesi motosiklet taktim etti.

  • 1626
MÜDÜR DADAŞOĞLU'NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, yüzde 40 engeli bulunan Alperen Şeyda’nın 18. yaş gününü İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde kutladı. Sohbet eşliğinde geçen kutlamada pasta kesilerek hediye töreni gerçekleştirildi.
MÜDÜR DADAŞOĞLU, “ALPEREN KARDEŞİMİZE GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ”
Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, “Biz kardeşimizin bugün doğum gününü kutladık. Annesi ve babası benim için çok kıymetli. İnşallah bundan sonra Alperen kardeşimize güzel şeyler yapacağız” dedi.
OYUNCU BALCI, “BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”
Oyuncu Özlem Balcı, “Müdürümüzü öncelikle tebrik ediyorum. Biz böyle bir olayı seksenler dizisinde işlemiştik. Böyle bir şey sadece dizilerde oluyor sanıyordum. İnşallah böyle şeylerin devamı gelir. Burada olduğum için çok mutluyum” diye konuştu.
ANNE TÜLAY ,“BU ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM”
Alperen’in annesi Tülay Şeyda,” Bizler özel çocuk ailesiyiz. Farkındalığımızın farkına varılmasını istiyoruz. Bize gösterdikleri ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu çocuklarımıza sahip çıkalım. Ön yargılarımızı ve bakış açılarımızı değiştirelim. Pasta bile kesemeyecekken böyle güzel bir davranışla karşılaştık. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
BABA İZZET, “İNŞALLAH BÜTÜN İNSANLARIN BAKIŞ AÇISI BÖYLE OLUR”
Alperen’in babası İzzet Şeyda, “Böyle bir günde polisimizin ve devletimizin desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu durum beni çok mutlu etti. İnşallah bütün insanların bakış açısı böyle olur” ifadelerini kullandı.

MÜDÜR DADAŞOĞLU'NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

MÜDÜR DADAŞOĞLU'NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

MÜDÜR DADAŞOĞLU'NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

 

Bakmadan Geçme