Muaythai Çalıştayı ve Teknik Kurullar Toplantısı Antalya'da yapıldı

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı'nın yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı, faaliyetler, yeni fikirler ve projeler ile ilgili çalışmalar konusunda bilgi alış verişi yapmak amacı ile düzenlenen Muaythai Çalıştayı ve Kurullar Toplantısı Antalya'da gerçekleştirildi. 

  • 425

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Muaythai Çalıştayı ve Kurullar Toplantısı’na Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, U 23 Teknik Kurul Üyesi Evren Arslan, Merkez Kadınlar Teknik Kurulu Songül Arslan Ayten, Merkez Amatör Hakem Kurulu Başkanı Bedrettin Erdoğan ve Aydın Ege Bölgesi Amatör Hakem Kurulu Başkanı Ramazan Gökoğlan katıldı. 
Antalya Kemer’de gerçekleşen Muaythai Çalıştayı ve Kurullar Toplantısı’nda konuşan Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, “Türkiye Muaythai Federasyonu Çalıştayı ve Kurullar Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Modern toplumlarda kitlesel gelişimin çoğulcu, katılımcı olması ile birlikte her yönüyle tartışılmış ve sonuçlanmış stratejık kararlar sayesinde, gelişme büyüme ve başarı sağlanacağı inancı ile faaliyetimizi gerçekleştirdik. Muaythai kurullarımızda görev alan yönetim, denetim, merkez ve yan kurullar, bölge yürütme kurulları, koordinatörler, kurul başkan ve  tüm üyelerini eşit fırsatla davet ettik. Katılan, katkı sağlayanlara, katılamayıp fikir ve projesiyle destek olanlara, kurullarda olmayıp proje sunumları ile katılan misafirlerimize basın mensuplarına ve herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
    

Bakmadan Geçme