- Haberler
- Bilim Teknoloji
- MSKÜ Teknofest 2025'te finalde
MSKÜ Teknofest 2025'te finalde
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), havacılık alanında yapay zeka ile geliştirdikleri projeyle Teknofest 2025'te finale kaldı. Öğrenciler, Havacılıkta Yapay Zeka Yarışması'nda üniversitelerini temsil edecek.
“Öğrencilerimiz fark oluşturmayı amaçlıyor”
Proje danışmanı, yapay zekanın havacılıkta kullanımının drone gibi otonom araçlar için çok önemli olduğunu ifade etti. MSKÜ DTCS Laboratuvarında devam eden çalışmalarla öğrencilerin, havacılıkta yapay zeka kullanımında fark oluşturmayı hedeflediklerini ve üniversiteyi en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.
MSKÜ ekibi, Havacılıkta Yapay Zeka Yarışması'nın önceki aşamalarını başarıyla tamamlayarak finale yükseldi. Ekip, finalde projelerini sunmak ve derece için yarışmak üzere İstanbul'daki Teknofest etkinliğinde yer alacak.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
-
mskü teknofest
-
havacılık yapay zeka
-
güvenli uçuş projesi
-
muğla üniversite öğrencileri
-
drone yapay zeka
Bakmadan Geçme
Fethiye’de Adnan Menderes Bulvarı’nda motosiklet kamyonun altına girdi
Muğla'da tefecilik operasyonunda 4 şüpheli yakalandı
Doğurduğu bebeğini bıçaklayarak öldürdükten sonra çöp konteyneri kenarında yakan kadına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebi
MSKÜ ve AFAD’dan Afet Eğitimi için iş birliği
Fethiye’de hafriyat kamyonlarına sıkı denetim
Hababam Sınıfı oyuncuları Fethiye’de hayranlarıyla buluştu