- Haberler
- Asayiş
- 'MİT'çiyim, burada çalışmam gerekiyor' diyerek kendisini işe aldırdı, çok sayıda üst düzey kişiyi dolandırdı
'MİT'çiyim, burada çalışmam gerekiyor' diyerek kendisini işe aldırdı, çok sayıda üst düzey kişiyi dolandırdı
Kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Bölge Başkanı, jandarma istihbarat yüzbaşı gibi unvanlarla tanıtarak aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu çok sayıda doktor, avukat, noter ve öğretmenleri dolandıran, kamu kurumlarında kendisini bu kimlikle tanıtarak kolaylık sağlayan şüpheli, JASAT'ın operasyonuyla yakalandı. Sahte MİT'çinin çalıştığı fabrika sahibini dahi kandırarak, 'MİT görevlisiyim, burada çalışmam gerekiyor' diye kendisini işe aldırdığı ortaya çıktı.

Bir fabrikanın poşetleme ünitesinde çalışan sahte MİT'çi ve jandarma istihbarat yüzbaşının çalıştığı fabrika sahibini dahi kandırdığı ortaya çıktı. Telsizle yanına gittiği fabrika sahibine "MİT görevlisiyim, burada çalışmam gerekiyor" diyerek kendisine işe aldıran dolandırıcının, iş yerinden zaman zaman "Kontrole gidiyorum, göreve gidiyorum" diyerek izin aldığı öğrenildi.
Bakmadan Geçme

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti

Atla markete giderken 'alkollü araç kullanmak'tan ceza yedi

Dönüş yapmak istedi, facia yaşandı! 10 yaralı

İlk aşkını alamayan Mehmet Reşit dede, 3 evlilik yapıp 28 çocuğundan ilkinin adını sevdiği kadın 'Rağda'nın ismini koydu

Gazeteci gittiği haberde, kaza yapanın oğlu olduğunu öğrendi

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde gözler kalecilerde olacak