• Haberler
  • Güncel
  • Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi Kolombiya'ya mı çıktı?

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi Kolombiya'ya mı çıktı?

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi binlerce vatandaşın zengin olma hayaliyle başvurduğu yöntemlerde biri. Ancak 2024 büyük ikramiye hakkında sosyal medyada dolaşan iddia bir anda gündeme oturdu. Büyük ikramiyenin Kolombiya'dan online alınan tam bilete çıktığı söyleniyor.

  • 585
Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi Kolombiya'ya mı çıktı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl milyonlarca vatandaş yeni yıla zengin girme hayaliyle Milli Piyango bileti alıyor. Çoğunlukla hüsranla sonuçlanan Milli Piyango hayali bu sene oldukça ilginç bir iddiaya sahne oldu. Yılbaşı büyük ikramiyesinin Kolombiya'dan online olarak satılan bir tam bilete çıktığı iddiası sosyal medyayı tam manasıyla birbirine kattı.

Zengin olma hayali kuran vatandaşlar her yıl günler öncesinden uğurlu saydıkları Milli Piyango bayilerinin önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Binlerce vatandaş aldığı biletlerle yılbaşı özel çekilişi sonuçlanana kadar ikramiye hayalleri kuruyor. Bu yıl Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyesi tam 400 milyon TL olarak belirlendi. Söz konusu ikramiye günümüz şartlarında herkes için bir servet değerinde. Hal böyle olunca hayaller de hayli büyük oldu.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi gerçekleştirildi ve sonuçlar açıklandı. Ancak her yıl binlerce kişinin yaşadığı gibi bilet alan hemen herkes büyük bir hüsran yaşadı. Sadece 1 kişi dışında. Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi tam bilete isabet etti. Bilet alan binlerce kişi hayal kırıklığı yaşarken, sadece o tam biletin sahibi aynı zamanda büyük bir servetin de sahibi oldu. Peki Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi kime ve nereye çıktı?

Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi kime ve nereye çıktı?
Yılbaşı sabahı biletini kontrol eden vatandaşların tamamı büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Sosyal medyada ise öyle bir iddia ortaya atıldı ki büyük tartışmaların fitili ateşlendi. Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesinin Kolombiya'dan online olarak satılan bir bilete isabet ettiği iddia edildi. Üstelik söz konusu tam bilet dolayısıyla 400 milyon liralık ikramiyenin sahibi tek bir kişi oldu.
Biletin Kolombiya'dan satılması ise hemen herkese oldukça ilginç geldi. Resmi rakamlara göre Kolombiya'da sadece 335 Türk yaşıyor.

Bakmadan Geçme