Muğla Milletvekili Otgöz, Malta Büyükelçisini TBMM'de misafir etti
AK Parti Muğla Milletvekili Türkiye - Malta Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı Yakup Otgöz, Malta Büyükelçisi Marisa Farrugia'yı TBMM'de misafir etti. Türkiye-Malta ilişkilerinin ele alındığı görüşmede Milletvekili Otgöz Malta'nın, Türkiye'ye AB sürecinde verdiği destek için teşekkür etti.
“Muğla, Türk turizminin en önemli merkezlerinden biridir”
2015 yılının ilk 10 ayında yaklaşık 3 milyon yabancı turisti Muğla’da misafir ettik” diyen Milletvekili Otgöz, “Malta Büyükelçisini ve Maltalı turistleri Muğla’ya davet ettim. Seçim bölgem Muğla, koyları, denizi, güneşi, tarihi, doğası, yemekleri ve kültürü ile Türk turizminin en önemli merkezlerindendir. Yılın 12 ayı gezip, görülecek yerlerimiz vardır.
“En kısa zamanda Muğla’yı ziyaret etmeyi düşünüyorum”
Malta Büyükelçisi de görüşmede; her alanda iş birliğine devam edeceklerini belirterek, özellikle denizcilik ve yat sektöründe ortak çalışmalar yapılabileceğini ifade etti. Muğla’nın methini duyduğunu ve en kısa sürede görmek istediğini söyleyen Malta Büyükelçisi, Muğla’da Deniz Ticaret Odaları ile görüşerek ikili ilişkilere ivme kazandırmayı düşündüklerini ifade etti.
-
AK Parti Muğla Milletvekili
-
Türkiye Malta Parlamento
-
Dostluk Grubu
-
Yakup Otgöz
-
Malta Büyükelçisi
-
TBMM
-
AB süreci
Bakmadan Geçme