MİLLETVEKİLİ GÖKCAN MUHTARLARI DİNLEDİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan bir dizi program için Fethiye'ye geldi. Program başlangıcını mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yapan Milletvekili Gökcan Muhtarların sorunlarını dinledi.

  • 681
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN MUHTARLARI DİNLEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhtarların toplantısının açılışını yapan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Mahallelere yapılanlar oldu yapılmayanlar oldu. Notlarımızı alacağız. Daha sonrada Ankara’da her zaman olduğu gibi Milletvekilimizin Fethiye’mize destek vereceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Fethiye’nin önemine ve değerine dikkat çeken AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Bugün Fethiye programı olunca başkanıma özellikle dedim muhtarlarımızla başlayalım çünkü meclis tatile girdi ve seçim bölgemizdeyiz. Her gün sahadayız ilçe programlarımız devam ediyor. Fethiye olunca da özellikle muhtarlarımızla bir araya gelmek ve sizlerle yüz yüze görüşmek istedim. Dönem dönem telefonlarla görüşüyoruz konuşuyoruz. İlçe başkanlarımız yereldeki mahalleler ile ilgili sorunları bizlere iletiyorlar. Ama yüz yüze de konuşmak istediğiniz, istişare etmek istediğiniz konular olabilir. O yüzden sizlerle bir araya geldik. Bugün başkanımın da söylediği gibi ziyaretlerimiz olacak. Fethiye’deyiz… Ertesi günü Seydikemer’deyiz o yüzden istiyoruz ki vatandaşımızla bir araya gelmek. Hem onları dinlemek hem de yerelde çözülmesi gereken problemleri çözmek adına bir araya geldik. Bugün aramızda özellikle Telekomdan, ADM’den ve DSİ’den de arkadaşlarımız var. Özellikle sizlerin mahalleleriniz ile ilgili sorunların, taleplerin alınması ve ivedi bir şekilde çözülmesi için onlarda sürecin takipçisi olacaklar. Memleket bizim, Fethiye bizim… Fethiye’yi seviyorum. Fethiye özel bir yer, Fethiye’nin insanı da özel. O yüzden istiyoruz ki Fethiye en iyi şekilde en güzel şekilde yönetilsin” ifadelerini kullandı. 

Milletvekili Gökcan’ın Fethiye’ye verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü, “Öncelikle Fethiye adına ben size çok teşekkür ediyorum. Muhtarlar olarak gerçekten sizi gönül rahatlığıyla arayabiliyoruz. Bu çok önemli. Eylül ayında Cumhurbaşkanımız ile bir randevumuz var özellikle bunu Sayın Cumhurbaşkanıma anlatacağım. Muhtarlarımın sorunlarını dinlemek için yapmış olduğunuz bu toplantı için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Birlikte çalışmanın önemine dikkat çeken Kesikkapı Mahalle Muhtarı Süzen Taşar, “Biz bütün birimler ve bütün kurumlarla istişare içerisinde düzenli olarak çalışmaya çalışıyoruz. Kadın olduğum için kadınlarıma da ayrıca destek vermeye çalışıyorum. Bütün müdürlüklerimiz ile çalışıyorum. Hizmetleriniz için teşekkür ederim. Aşamadığımız durumları da sizlere bildiriyoruz. Bu birlikle hep beraber çalışırsak güzel olacak. Ayrıca Fethiye’nin il olma konusuyla ilgili şuanda yine konuşmalar var. İl olalım hakikaten eksiklerimiz var tabi ki… Göç yolda düzülür diye düşünüyorum. Fethiye il olmayı hak ediyor. Fethiye’miz için elimizden ne gelirse gönüllü olarak var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN MUHTARLARI DİNLEDİ

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN MUHTARLARI DİNLEDİMİLLETVEKİLİ GÖKCAN MUHTARLARI DİNLEDİ

Bakmadan Geçme