MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, 75 YAŞINDAKİ LİMON ÜRETİCİSİ ZİYA AMCA'YI ZİYARET ETTİ
Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 75 yaşındaki limon üreticisi Ziya Aydın'ı ziyaret etti.
Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Dalaman’ın Bezkese mahallesinde yaşayan 75 yaşındaki Ziya Aydın amcamızı çalıştığı limon bahçesinde ziyaret etti.
ZİYA AMCAMIZ, EMEĞİNİN KARŞILIĞINI GÖRMENİN SEVİNCİNİ YAŞIYOR
Ziyarette konuşan Milletvekili Gökcan,’’ Emekli olduktan sonra çiftçiliğe başlayan ve bahçesinde yetiştirdiği limonlara adeta sevgisini veren Ziya amcamız limonun soframıza yolculuğunu anlattı. Bu sene limonun üreticisini sevindirdiğini ve yetiştirdiği limonları kilosunu 5.5TL’ye tüccara sattığını anlatan Ziya amcamız, emeğinin karşılığını görmenin sevincini yaşıyor. Bölgemizdeki tüm çiftçilerimize ve üreticilerimize kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum’’ dedi.
Bakmadan Geçme

Yargıtay'dan işçiye izin müjdesi

‘Fatih Terim Fonu’ davasında Denizbank’tan kamera görüntülerine ilişkin açıklama: 2 milyon 490 bin dolar çekilerek sisteme teslim edildi

Başkan Aras, muhtarlarla buluştu

Başkan Akdenizli: Biz Bir Aileyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Terim fonu hakkında ilk yorum

Kaymakam Ertaş’tan Çarşı Esnafına Ziyaret