Milletvekili Adayı Yiğit'ten ziyaretler

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Av. Umut Hepdizdar ve diğer milletvekili adayları ile birlikte Patlangıç semt pazarını ziyaret etti. 

  • 426
Milletvekili Adayı Yiğit'ten ziyaretler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde projelerini anlatan Zafer Partisi Muğla Milletvekili 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit, semt pazarı esnafına da hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Adayı Yiğit, genel seçimlerin bölgemiz ve ülkemiz adına büyük önem taşıdığının altını çizdi. Vatandaşların ilgiyle karşıladığı Zafer Partili milletvekili adayları, kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür ettiler. 

 

Milletvekili Adayı Yiğit'ten ziyaretler

 

Pazar ziyareti esnasında özellikle gençlerle yakından ilgilenen Zafer Partisi Muğla Milletvekili 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit, bu seçimde gençlerin oylarının belirleyici faktör olacağını vurguladı. Milletvekili Adayı Yiğit, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Fethiye’de bulunan Patlangıç semt pazarına ziyarette bulunduk. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile sohbet ettik, taleplerini dinledik. Bize gösterilen yakın ilgi ve teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili Adayı Yiğit'ten ziyaretler

Bakmadan Geçme