Milletvekili Adayı Tan, '' Bu bayram bize paylaşmayı öğretti''

Ramazan Bayramı nedeniyle Muğla Valiliğinin düzenlediği Öğretmenevi bahçesindeki bayramlaşma programına katılan Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan yaptığı açıklamada, '' On bir ayın sultanı, rahmet ve bereketin sembolü Ramazan ayına veda etmenin hüznünü yaşarken, bayrama erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bereketli Ramazan ayı bizlere bir kez daha dayanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaştıkça çoğalmayı hatırlattı. Böyle zamanlarda kuvvetlenen kardeşlik bağlarının hayatımızın bütün safhalarına yayılarak daha da güçlenmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşehrilerim ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor,birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar diliyorum'' dedi.

  • 678
Milletvekili Adayı Tan, '' Bu bayram bize paylaşmayı öğretti''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili adayı Tan’a Öğretmenevindeki bayramlaşma programına Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Gökcan ile 28.dönem Milletvekili adayları da eşlik etti.
Ardından Ak Parti il başkanlığındaki bayramlaşmaya katılan Milletvekili Adayı Eylem Tan, sırasıyla Kavaklıdere, Yatağan, Milas ve Bodrum’daki ilçe örgütü ve halkla bayramlaştı.
 

Bakmadan Geçme