Milletvekili adayı Selvi'den, Dadaşoğlu'na ziyaret

Vatan Partisi 28. Dönem Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Selvi beraberinde Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Aydın Şimşek, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Şenel ve Öncü Gençlik Üyesi Kürşat Özbek ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. 

  • 732
Milletvekili adayı Selvi'den, Dadaşoğlu'na ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Selvi, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na ziyarette bulundu. Emniyet teşkilatının önemine değinen Milletvekili Adayı Selvi, polis ve askerin her zaman halk ile dayanışma içerisinde olduğunu belirtti. 

Ziyareti değerlendiren Vatan Partisi Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Selvi, “Ramazan Bayramı ve Polis Haftası dolayısıyla Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret ettik. Polis teşkilatımızın da bayramını kutlamış olduk. Kendileri bizi çok nazik karşıladı bu yüzden teşekkür ediyorum. Fethiye’ye yakışan bir emniyet müdürü… Kayhan Müdür ile tanıştığıma çok memnun oldum. Türk polisi ve askeri, halkıyla her zaman dayanışma halindedir. Biz de her zaman emniyet mensuplarının yanındayız” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Milletvekili Adayı Selvi, “Seçime az bir zaman kaldı. Hızlı bir döneme girdik. Bölgemizin mahallelerini ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu seçim dönemi ise eski seçimlere göre biraz durağan gidiyor. Depremin etkileri de var. Halkımızın acıları hala taze… Halkımızın derdini dinlemek, onlara çözüm olmak ve bu süreçte neler yapmamız gerektiğini hakkında konuşuyoruz” dedi. 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, ziyaretten dolayı Vatan Partisi Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Selvi ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bakmadan Geçme