Milletvekili adayı Karaosmanoğlu 'Artık yetiversin gari' 

Memleket Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili 3. Sıra Adayı Av. Canan Karaosmanoğlu, seçim çalışmaları ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. AK Parti'yi ve CHP'yi hedef alan Milletvekili Adayı Karaosmanoğlu ilerleyen dönemlerde hedefinin Türkiye'nin ilk kadın Cumhurbaşkanı olmak olduğunu ifade etti. 

  • 756
Milletvekili adayı Karaosmanoğlu 'Artık yetiversin gari' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memleket Partisi’nin Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Canan Karaosmanoğlu, adaylığı ile ilgili bir açıklamada bulundu. Muğla halkını seçeneksizlikten kurtarmak adına yola çıktığını belirten Milletvekili Adayı Karaosmanoğlu, 3. sıradan milletvekili adayı olduğu için mutlu olduğunu dile getirdi. 

Memleket Partisi Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Canan Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, “Muğla’da seçeneksizlikten dolayı oylarını hep aynı partiye veren ve kötü bir şekilde temsil edilen, dertlerine hiçbir şekilde çözüm bulamamış Muğlalı vatandaşlarıma, seçmenlerime artık Memleket Partisi var, ben varım, biz varız derken artık yetiversin gari diyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 

Açıklamasını sürdüren Milletvekili Adayı Karaosmanoğlu, “Üyesi olduğum ve üyesi olmaktan da gurur duyduğum Memleket Partisi’nden Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duymaktayım. Benimle birlikte toplam 7 milletvekili adayımız ile birlikte Muğla’daki seçim çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Tüm memleketimize, Memleket Partisi sevdalılarının hepsine hayırlı olmasını diliyorum. Arkamda Genel Başkanımız Muharrem İnce ve böyle güçlü bir partinin ve üyelerinin desteği ile Ülkemizin sorunlarının çözülebilmesinde milletvekili olduğum takdirde hukukçu kimliğimin yanında anne ve kadın olarak daha çok katkı sağlayacak olmam düşüncesi ile milletvekili adayı oldum” dedi. 

Memleket Partisi Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Canan Karaosmanoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü; 
“Hedefim; öncelikle tabii ki milletvekili seçilmek. Çeşitli görevlerde yer almak, vatanıma, milletime hizmet etmek. Bunu yaparken de en büyük arzum insanların mutlu olmasını sağlamak. Hayalim ise Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlık süreci olan 2 dönemi bitirdikten sonra Türkiye’nin ilk kadın Cumhurbaşkanı olmak. Memleket, adalet, vicdan, iş kelimelerinin baş harflere ile mavi kelimesi oluştu ve bir çift mavi göz ışığında bu parti kuruldu. Ne sağdan ne soldan Atatürk’ün yolundan dedik. Bende bir Muğlalı, bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak 20 yıldır tek başına ülkeyi kötü yöneten AK Parti’ye ve yine Muğla’da seçeneksizlikten dolayı oylarını hep aynı partiye veren ve kötü bir şekilde temsil edilen, dertlerine hiçbir şekilde çözüm bulamamış Muğlalı vatandaşlarıma, seçmenlerime artık Memleket Partisi var, ben varım, biz varız derken artık yetiversin gari diyorum.”
 

Bakmadan Geçme