Milletvekili Adayı Dikmen'den STK Ziyaretleri

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler. 

  • 462

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen, Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri, gazilerin taleplerini dinledi. Milletvekili Adayı Dikmen ve İlçe Başkanı Hepdizdar, derneğin anı defterini de imzalarken, Dernek Başkanı Ünal ve yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Ünal, Zafer Partisi heyetine Türk Bayrağı hediye ederken; Milletvekili Adayı Dikmen de Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın kaleme aldığı “Sarayın Çöküşü” isimli kitabı takdim etti.  

Daha sonra Türk Hava Kurumu Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya ile Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak’a ziyarette bulunan Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen, Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktardılar. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Milletvekili Adayı Dikmen, STK başkanlarına Atatürk biblosu ve “Sarayın Çöküşü” isimli kitabı sundu.

Bakmadan Geçme