MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OTGÖZ'DEN, BAŞKAN CANÖZÜ'NE ZİYARET

Seydikemer Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü'nü ziyaret etti. 

  • 642
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OTGÖZ'DEN, BAŞKAN CANÖZÜ'NE ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü’nü ziyaret etti. Sohbet havasına geçen ziyarette Türkiye ve Muğla siyaseti değerlendirildi. Otgöz’e, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, eski başkan yardımcısı Mustafa Ali Türkan, Ak parti Fethiye ilçe yönetim kurulu üyeleri Adnan Özal, Adem Camuz, Zafer Aykaç Ve Osman Otgöz ile birlikte Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziyarete Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ile bazı muhtarlar da katıldı. Fethiye ve Seydikemer’den en az bir milletvekili çıkması gerektiğini vurgulayan Başkan Niyazi Canözü, “ilçelerimizden bir vekil çıkmasını istiyoruz” dedi. AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz ise “Seydikemer ve Fethiye’yi ayırma şansımız yok. Çıktık bir yola Allah utandırmaz inşallah” ifadelerini kullandı. 


“FETHİYE VE SEYDİKEMER’DEN BİR VEKİLLİMİZ ÇIKSIN İSTİYORUZ”
Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Başkanım umarım Fethiye’de ve Seydikemer’de gönlü sizin gibi olan bir vekilimiz çıkar. Kendi memleketimizin insanına derdimizi daha rahat anlatabileceğimizi düşünüyorum. Sizin adınıza çok sevindim. Çünkü çok ihtiyacımız var. Fethiye ve Seydikemer gibi birlik beraberlik içinde olan ilçelerimize artık bir vekilimiz çıksın istiyoruz. Allah yolunuzu açık etsin” dedi. 


“SEYDİKEMER VE FETHİYE’Yİ AYIRMA ŞANSIMIZ YOK”
AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz, “Seydikemer ve Fethiye’yi ayırma şansımız yok. Çıktık bir yola Allah utandırmaz inşallah. Sıralama ayın sekizinde belli olacak. Biz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bölgemiz için iyi olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme