'MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUM'

Fethiye AK Parti Kadın Kolları eski başkanı Ferzan Çakal, 28. dönem AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Çalışmalarına başlayan Çakal, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

  • 1638
'MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti’ye gönül veren ve kurulduğu günde bu yana aralıksız çalışan Fethiye kadın kolları eski başkanı Ferzan Çakal Haydi Türkiye’m diyerek Ak Parti Muğla Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Bu kapsamda SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret eden Çakal, “AK Parti’den 28. dönem milletvekili aday adayı oldum. Haydi Türkiye’m diyerek yeni 100 yıl da adaylığımı koydum. Bu kapsamdaki ziyaretlerimde SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ettim. Kendisi bana başarılar diledi. Bende herkese başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
“KADIN SİYASETÇİLERİN SEÇİM DÖNEMLERİNDE SAHALARDA OLMASI ÖNEMLİ”
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ise, “28. dönem milletvekili seçimleri var. Bu konuda geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklayan Ferzan Çakal, bizleri ziyaret etti. Bu nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Kadın siyasetçilerin seçim dönemlerinde sahalarda olması güzel bir olaydır ve kadınlara verilen önemdir. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme