MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI IŞIL BALABAN, 'SABIRLA VE DİRAYETLE ÇALIŞACAĞIZ'

AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Işıl Balaban Karazeybek, Fethiye ilçe teşkilatında partililerle buluştu. 

  • 1136
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI IŞIL BALABAN, 'SABIRLA VE DİRAYETLE ÇALIŞACAĞIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'da yaşayan Eczacı Işıl Balaban Karazeybek, AK Parti Muğla'dan Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde 28. Dönem Muğla Milletvekili aday adayı olan Işıl Balaban Karazeybek, AK Parti Fethiye İlçe teşkilatında açıklamalarda bulundu. Açıklama toplantısına Eski AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve partililer katıldı. Işıl Balaban Karazeybek, “Bayrağımızın inmemesi Ezanımızın susmaması, Milletimizin diz çökmemesi Ülkemizin bölünmemesi için Fethiye Teşkilatı ve Muğla olarak var gücümüzle inançla, sabırla ve dirayetle çalışacağız” dedi. 

“Partimize Emeklerinden Dolayı Teşekkürü Bir Borç Bilirim”
Açıklamasına AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatına yeni atanan Turhan Kovancı’yı tebrik eden Balaban, “Turhan Kovancı abimize yeni görevinin hayırlı, uğurlu olmasını diler, görevi devreden Sayın Turgay Öztürk başkanımıza ve önceki dönemlerdeki tüm ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, partimize emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.

“Devletimiz Felaketlerde Milletimizin Yanında Olmuştur”
AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adayı Işıl Balaban Karazeybek deprem felaketine değinerek, “Yakın zamanda yaşanan, asrın felaketi olan 06 Şubat depremlerinde ve akabinde sel afetinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, halen tedavisi devam eden yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Nice büyük badireleri atlatan devletimiz, ilk günden itibaren milletimizin yanında olmuştur. Ve olmaya devam edecektir. Allah’a şükürler olsun ki; devletimiz, depremin, selin, yangınların ve diğer tüm afetlerin yıktığını ivedilikle yapmıştır ve yapacaktır” şeklinde konuştu.  

“Gün Birlik Olma Günüdür”
Işıl Balaban Karazeybek, “Huzurunuzda; Fethiyeli bir kardeşiniz, arkadaşınız ve evladınız olarak, Türkiye Yüzyılı 2023 Seçimleri Milletvekili Aday Adaylığımız açıklamak için toplanmış bulunmaktayız. 01 Şubat 2021 yılında görev aldığım, İl Başkan Yardımcılığı görevimden bu nedenle istifa etmiş bulunmaktayım. Millete hizmet yolunda, bu kutlu yürüyüşe 20 yıldır devam etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Sevgili Fethiyeli hemşerileri, biz hayallerimizi, hedeflerimiz, Allah’ın rızasına ve milletine hizmet için adayan çok büyük bir aileyiz. Mesele siyasi rekabet değil, ülkenin ve milletin bekâsı meselesidir. Hiç şüphesiz ki; yolu yolumuz, kavgası kavgamız, sevdası sevdamız olan dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Dün yanında olduk, bugün ve yarında yanında olmaya devam edeceğiz. Gün birlik olma günüdür. Bayrağımızın inmemesi Ezanımızın susmaması, Milletimizin diz çökmemesi Ülkemizin bölünmemesi için Fethiye Teşkilatı ve Muğla olarak var gücümüzle inançla, sabırla ve dirayetle çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

“Seçimlerin Muğla’mıza ve Fethiye’mize Hayırlı Olmasını Dilerim” 
AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adayı Işıl Balaban Karazeybek, “Ömrünü bu davaya ve vatana adamış olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hep birlikte 14 Mayıs’ta yine yeniden Cumhur Reis olarak görmeyi, Rabbim bize nasip etsin. Yeter ki biz birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkalım. Türkiye Yüzyılı 2023 seçimlerinin milletimize, ülkemize, Muğla’mıza ve Fethiye’mize hayırlı, uğurlu olmasını diler, tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim” diye konuştu.
 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI IŞIL BALABAN, 'SABIRLA VE DİRAYETLE ÇALIŞACAĞIZ'
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI IŞIL BALABAN, 'SABIRLA VE DİRAYETLE ÇALIŞACAĞIZ'
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI IŞIL BALABAN, 'SABIRLA VE DİRAYETLE ÇALIŞACAĞIZ'
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI IŞIL BALABAN, 'SABIRLA VE DİRAYETLE ÇALIŞACAĞIZ'

Bakmadan Geçme