MİLAS'LI ŞEHİT BABASI FERHAT GİRGİN, YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Muğla'nın Milas ilçesi Dibekdere Mahallesi'nde İkamet eden, Milaslı şehit Talat Girgin'in babası Ferhat Girgin Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

  • 1467
MİLAS'LI ŞEHİT BABASI FERHAT GİRGİN, YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1995 yılında, Ağrıda askerlik yaparken PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Milaslı şehit Talat Girgin'in babası Ferhat Girgin karaciğer kanseri nedeniyle 15 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Şehit Talat Girgin'in abisi Hasan Girgin babaları Ferhat Girgin'i ilk rahatsızlandığında Milas Devlet Hastanesi'ne getirdiklerini fakat durumunun kritik olması sebebiyle Milas Devlet Hastanesi'nin hastayı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için Denizli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne göndermek istediklerini söyledi. Denizli'nin uzak olması durumlarının olmadığı için gidip gelme konusunda ve refakatçi konusunda sıkıntı yaşayacaklarını bildikleri için çaresiz kaldıklarını ifade eden Girgin, Hastanede koridorlarında beklerken durumlarını gören bir komutanın "Şehit babası ve ailesi böyle ortada çaresiz bırakılamaz" diyerek durumu Muğla İl jandarma komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz'a bildirdi. Gemalmaz'ın girişimleri sonucunda Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alınan Ferhat Girgin'in tedavisi sürüyor.

Bakmadan Geçme