• Haberler
  • Asayiş
  • Milas-Bodrum Karayolu'nda yarım saat ara ile aynı noktada iki kaza: 2 ölü, 9 yaralı

Milas-Bodrum Karayolu'nda yarım saat ara ile aynı noktada iki kaza: 2 ölü, 9 yaralı

Milas-Bodrum karayolu Meşelik mevki akaryakıt istasyonu önünde Tuncer Işık yönetimindeki 26 SE 796 plakalı çekici TIR ile Nurettin S. idaresindeki 48 HO 6674 plakalı minibüs çarpıştı.

  • 10

Kazada, otobüste yolcu olarak bulunan yabancı uyruklu Viktoria Bovtenove, Zarina Zhumaberk, Ekaterina Bout, Türk vatandaşları Yağmur Seher Aslan, Efehan Şahin, Deni Karabel, Ali Gök, Süleyman Karakoç ve Akerke Muratbek yaralandılar. Kazada 79 yaşındaki Mehmet Günaydın olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

Aynı yol üzerinde meydana gelen ikinci kazada ise bir kişi öldü. Meşelik mevkisinde Hamza Y. yönetimindeki 48 ARD 028 plakalı motosiklet ile Yener S. idaresindeki 34 YC 8493 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Hamza Y. yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsünün 2.33 promil alkolllü olduğu tespit edildi.
 

WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!