MHP Ortaca İlçe Başkanı Çakır görevini Türköz'e devretti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır, 2018 yılından bu yana sürdürdüğü MHP Ortaca İlçe Başkanlığı görevini kamu personeli olarak atanmasından dolayı ilçe yönetiminde yer alan Bekir Türköz'e devretti.

  • 712

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır, 2018 yılından bu yana sürdürdüğü MHP Ortaca İlçe Başkanlığı görevini kamu personeli olarak atanmasından dolayı ilçe yönetiminde yer alan Bekir Türköz’e devretti.

Uzun yıllar Ortaca Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı yapan ve 2018 yılında MHP Ortaca İlçe Başkanlığı görevine atanan Kaan Çakır, “Görev aldığım günden bu yana kutlu bir davanın mensubu olarak samimiyetle ve davaya sadakatle, insanları ötelemeden partiye ve ilçeye hizmet etme çabasında olduk. Bizim için bu bir bayrak taşıma ve kutlu davamız için bir nöbettir. İlçemizdeki vatan ve millet sevdalısı bütün vatandaşlarımızla önce kucaklaşıp daha çok kaynaşarak, hareketimizi güçlü kılmak için şahsım ve dava arkadaşlarım elimizden gelenin bir fazlasını yapabilmek için çalıştık. Bu azimle de Ortaca’da bir ilki başararak belediye başkanlığını MHP’ye kazandırdık. İlçe başkanlığı yaptığım süre zarfında birlikte görev aldığım yönetim kurulu üyelerime ve tüm partililerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaan Çakır’dan boşalan ilçe başkanlığına MHP Genel Merkezi tarafından, Bekir Türköz atandı. Uzun yıllar Ortaca Devlet Hastanesi’nde personel şefi olarak çalışan ve emekli olan Türköz, ilçe yönetiminde görev alıyordu.

Bakmadan Geçme