MHP Muğla milletvekili adayları tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında, MHP 28. Dönem Muğla Milletvekili adaylarının tanıtımı da gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda, ülke ve bölge gündemi ayrıca yürütülen seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

  • 533
MHP Muğla milletvekili adayları tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalış Yörük Çadırı Restoran’da gerçekleşen etkinliğe MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, partililer ile milletvekili adayları Özlem Balcı, Ertuğrul Avcı, Mevlüt Kiriş, Abdulkadir Tekin, Şevket Tokur, Hilmi Başpınar ve Neslihan Doğangül Önder katıldılar. Toplantıda yapılan konuşmalarda Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapılırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Açılış konuşmasını yapan tecrübeli siyasetçilerden Cengiz Çay, “14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimlere Türk mührünü vurmak için yola çıktık. Partimizin bu seçimlerden zaferle ayrılması adına hepimiz elimizden geleni yapmaya hazırız. Her seçim sürecinde, bazı çevreler neden Milliyetçi Hareket Partisi ile uğraşıyor. Gitsinler başka partililerle de uğraşsınlar. Seçim döneminde verecek olduğunuz mücadele ile Amerikan emperyalizmini yıkacaksınız” dedi. 

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura konuşmasında, “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim, partiler arası bir rekabet değil. İttifaklar oluşturuldu. Millet İttifakı’nın omurgasını HDP oluşturmaktadır. HDP anahtarı eline almış diğer avanelerine kendi şartlarını kabul ederlerse, bu seçimi kazandıracaklarını söylüyorlar. Bu bir siyasi yarış değil, var olma veya yok olma yarışıdır” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra milletvekili adayları Neslihan Doğangül Önder, Hilmi Başpınar, Şevket Tokur, Abdulkadir Tekin, Mevlüt Kiriş, Ertuğrul Avcı ve Özlem Balcı kendilerini tanıtan birer konuşma yaptılar. Genel seçimlerin önemine değinen MHP Muğla Milletvekili adayları, kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür ettiler. 

Son olarak kürsüye gelen MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, “Önümüzdeki genel seçim, bir anlamda ittifakların seçimi olacak. Biz bu süreçte, seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 14 Mayıs’ta halkımız gereken cevabı sandıkta verecektir” diye konuştu.

MHP Muğla milletvekili adayları tanıtıldıMHP Muğla milletvekili adayları tanıtıldı

Bakmadan Geçme